top of page
ludvigh_bertalan_gardenfutura.png

LUDVIGH BERTALAN

 

2020-ban végeztem Tájépítészmérnöki mesterszakon a Szent István Egyetemen. Már az egyetemen is a folyamatos önfejlesztés, tapasztalat és tudásszerzés volt a fő célom, így minden lehetőséget megragadtam erre.

 

Már egyetem alatt elkezdtem dolgozni egy településtervező cégnél valamint Tanszéki Demonstrátorként is segítettem a szak munkáját. Pályázatokon, szakmai napokon vettem rendszeresen részt, majd a Fővárosi Önkormányzat Tájépítészeti Osztályán keresztül kerültem a Gardenfuturához, ahol 2021 decembere óta dolgozom.


Kiskorom óta tart a természet, az állatok, növények, tájak szeretete, ha csak tehetem, a természetbe kirándulok, sportolok. Ez az egyetemi, szakmai tanulmányaim, munkáim során csak tovább erősödött, elhivatottsággá vált.  

 

Őszintén hiszem, hogy tájépítészként kötelezettségem, de célom is ezen értékek védelme, megőrzése, az ember és környezet harmóniájának és az élhetőbb városok megteremtésének elősegítése.

 

Kiemelt érdeklődéssel és figyelemmel követem és adaptálom saját szakmai rendszerembe az innovatív technológiákat, amelyek nem csak, hogy jobbá, élhetőbbé teszik a városi környezetet, de mindezt okosan, költséghatékonyan, fenntartható módon reagálva a városi környezet adta kihívásokra.
 

Meggyőződésem, hogy a Gardenfutura üzletág megfelelő hely ezek beteljesítésére, akár számomra, akár a partnerek, ügyfelek számára.

 

Feladatom a kapcsolattartás az ügyfelekkel, az értékesítés támogatása, szakmai háttéranyagok készítése a projektek megvalósulásának koordinálása, segítése, helyszíni művezetés.

Elérhetőségek

bottom of page