top of page
Gabor.jpg

SZŐLLŐSI GÁBOR

2012 óta foglalkozom mezőgazdasági talajok megújításával, biológiai alapon működő önfenntartó növénytermesztési technológiákkal. Világszerte számtalan innovációt vizsgáltunk meg, próbáltuk ki a gyakorlatban, majd kialakítottuk az OMÉK Nagydíjas Humuszmenedzsment gazdálkodási módszert.  


Gyerekként Túrkevén nőtten fel, földet műveltünk és állatokat tartottunk, természetes volt kint lenni a természetben. Majd következett 18 év Budapesten és külföldön. Ha csak tehettem futni mentem a Budai Hegyekbe, hogy földeljek, visszatérjek a természet adta energiaforráshoz. 2015-ben tértem vissza Túrkevére, ahol a saját tanyagazdaságomban élek a családommal.

 

Látva a mezőgazdasági sikereinket, úgy gondoltam, hogy képesek vagyunk olyan technológiákat nyújtani a városi zöldfelület fejlesztésekhez, amely zöld terekben a városban élő emberek megkaphatják a legmagasabb szintű természeti erőt és amelyből képesek újratöltekezni a rohanó városi életben. A Városi Édenkert számomra egy tiszta kapcsolat Földanyával.

Feladatom a kapcsolattartás az ügyfelekkel, az értékesítés támogatása és a  kivitelezéseken a helyszíni művezetés.

Elérhetőségek

5420, Túrkeve, Szeleshát tanya 1.

bottom of page